Zakelijk

Zakelijke bijeenkomsten bij De Goffert

Op een van de mooiste plekken van Nijmegen, omringd door bossen en het groen van het Goffertpark, ligt het Goffertstadion.

Het is niet alleen de thuishaven van N.E.C. maar met een diversiteit aan unieke inspirerende ruimtes, een bijzondere historie, goede ligging en bereikbaarheid, dé perfecte locatie voor uw vergaderingen, congressen en bijeenkomsten. Dit combineren met een leuke uitdagende teambuilding activiteit behoord net als het geven van een gezellige borrel of bedrijfsfeest tot de mogelijkheden.

Vergaderen Nijmegen

Het Goffertstadion heeft alles in huis om uw vergadering of meeting tot een succes te brengen. Inspirerende vergaderruimtes waar topprestaties aan de orde van de dag zijn. De Goffert Hospitality & Events laat u graag kennis maken met de mogelijkheden, waarbij gastvrijheid, beleving en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Congressen & seminars

Wanneer u een Congres of Seminar wilt organiseren, bent u bij het Goffertstadion aan het juiste adres. Door de vele verschillende inspirerende ruimtes en mogelijkheden is uw wens altijd te verwezenlijken. Of u nu met een gezelschap van 10 of van 5000 personen bent, er is altijd een oplossing.

Events op maat

Heeft u specifieke wensen voor uw zakelijke bijeenkomst, zoals een productlancering, een seminar of jubileum?
Graag denken we met u mee en zetten uw behoeften om in een custom made event.

Specifieke wensen voor uw zakelijke bijeenkomst?
Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag met u mee om uw vergadering, meeting, congres of feest helemaal naar wens en op maat te maken.

Uw zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau brengen?
De Goffert Hospitality & Events biedt naast uw zakelijke bijeenkomst ook de mogelijkheid tot een quiz over uw organisatie/gezelschap. Onder leiding van een heuse quizmaster test u tijdens of na afloop van uw bijeenkomst wat uw collega’s weten over het bedrijf of over elkaar! Na afloop ontvangt u een uitgebreide analyse van de quiz.

Overnachting nodig bij uw zakelijke event?
Op loopafstand bevindt zich het Sanadome: een 4-sterren hotel met ruim 100 kamers. Gezien de samenwerking tussen het hotel en De Goffert Hospitality & Events brengen wij u graag in contact voor de overnachtingsmogelijkheden.


 

Wilt u graag meer informatie ontvangen?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!