Wedstrijdmenu

 

Zaterdag 18 maart 2017

Start diner: 17.45 uur

Start wedstrijd: 19.45 uur

Voorgerecht

Italiaanse wrap (tapas style) rijkelijk gevuld met parmaham en truffelmayonaise, geserveerd met een frisse salade

 

Hoofdgerecht

Rollade van parelhoen en Prosciutto di Parma

 

Dessert

Tiramisu, biscuit van lange vingers, tiramisu bavarois en mascarpone bavarois

 

Prijs per persoon € 39,50 exclusief BTW

 

Zaterdag 8 april 2017

Start diner: 17.45 uur

Start wedstrijd: 19.45 uur

Voorgerecht

Kalfsrollade geserveerd met een tonijnmayonaise en kappertjes

 

Hoofdgerecht

Biefstuk met bospaddenstoelen, truffeljus en roseval aardappel

 

Dessert

Bombe met een romige melkchocolademousse

 

Prijs per persoon € 39,50 exclusief BTW

 

Zaterdag 22 april 2017

Start diner: 16.30 uur

Start wedstrijd: 18.30 uur

Voorgerecht

Salade met gerookte kip, avocado, walnoten, bacon en tuinkers

 

Hoofdgerecht

Gegrilde entrecote geserveerd met een voorjaarsstamppotje en romige mosterdsaus

 

Dessert

Romige kwark met bosvruchtensaus en framboos

 

Prijs per persoon € 39,50 exclusief BTW




 

Zondag 7 mei 2017

Start lunch: 13 uur

Start wedstrijd: 14.30 uur

Hoofdgerecht

Gebraden beenham met hollandse asperges, gekookt ei en een hollandaise saus

 

Dessert

Witte chocolade – sinaasappel bavarois en knisperende chocoladeballetjes

 

Prijs per persoon € 25,- exclusief BTW



Wilt u komen eten in het Goffertstadion?

Dan bent u van harte welkom!