Smakelijk

Culinaire activiteiten

Alles wat De Goffert Hospitality & Events doet, heeft met passie voor eten en drinken te maken.

Onze werkwijze biedt de mogelijkheid om op verschillende niveaus en met diverse concepten te werken. Van een buffet tot sterrenchefs en van een walking dinner tot een heerlijke BBQ.

De kennis van trends, ons netwerk en onze unieke locatie maken ons uw partner voor al uw evenementen.

Lunch

Laat je vooraf of tijdens je zakelijke bijeenkomst verassen door één van onze uitgebreide lunch mogelijkheden. Het is belangrijk om je weer even te kunnen opladen tussen de intensieve sessies door, en te genieten van een overheerlijke luxe lunch.

Private dining

Bent u opzoek naar de perfecte locatie waar u niet gestoord of herkend wilt worden, maar wel met een gezelschap wilt dineren? Dan bent u bij De Gofferte aan het juiste adres voor een private dining. Wij hebben verschillende ruimtes waar u met uw gezelschap kan genieten van een heerlijk diner. Wij nodigen u graag uit om eens te komen kijken in het Goffertstadion en u kennis te laten maken met de mogelijkheden, waarbij gastvrijheid, beleving en kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan.

Buffetten

Met de diner mogelijkheden binnen de Goffert kunt u met elk soort gezelschap terecht. Of het nou met u zakelijke relaties is, vrienden of familie, met de verschillende unieke en inspirerende ruimtes zijn er vele sferen waarin u kunt genieten van onze culinaire mogelijkheden. Ook met grote groepen bent u bij ons aan het juiste adres.

Catering op locatie

Bent u opzoek naar de juiste cateraar voor bij u op locatie? Bij “Yvey Nijmegen, altijd en overal” is alles mogelijk! Van een heerlijke BBQ tot aan een 5-gangen diner, wij verzorgen het graag voor u van A tot Z zodat u er geen omkijken naar heeft. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de locatie te bekijken en uw wensen aan te horen om zo een passen voorstel te doen.

Wedstrijdmenu

Voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner in De Goffert. Bekijk het Wedstrijdmenu en reserveer!

Specifieke wensen voor uw smakelijke bijeenkomst?
Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag met u mee om uw feest of diner helemaal naar wens en op maat te maken.

Uw smakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau brengen?
De Goffert Hospitality & Events biedt naast uw smakelijke bijeenkomst ook de mogelijkheid tot een quiz over uw organisatie/gezelschap. Onder leiding van een heuse quizmaster test u tijdens of na afloop van uw bijeenkomst wat uw collega’s weten over het bedrijf of over elkaar! Na afloop ontvangt u een uitgebreide analyse van de quiz.

Overnachting nodig bij uw smakelijke event?
Op loopafstand bevindt zich het Sanadome: een 4-sterren hotel met ruim 100 kamers. Gezien de samenwerking tussen het hotel en De Goffert Hospitality & Events brengen wij u graag in contact voor de overnachtingsmogelijkheden.


Wilt u graag meer informatie ontvangen?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!