De Goffert

Bij N.E.C. Meetings & Events in Nijmegen uw evenement organiseren biedt u tal van voordelen op kostenniveau, maar zeker ook op organisatorisch gebied. Met een breed team aan ervaren horeca medewerkers is uw evenement gegarandeerd succesvol. Creativiteit is een onderdeel van ons product. Of u uw gasten nu wilt verwelkomen met een ware voetbalbeleving via de gracht en spelerstunnel of als ware VIP via de hoofdingang met rode lopers, voor ieder event en iedere invulling hebben wij een passende oplossing paraat.

Visie

Het Goffertstadion wordt iedere dag maximaal ingezet voor publieke-, zakelijke- en voetbalevenementen. Dit doen wij door de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Totaal concepten geven invulling aan een unieke beleving. We werken aan onze ambities door het activeren van de verbondenheid die N.E.C. heeft met haar doelgroepen tevens bouwen wij aan een eigen netwerk en naamsbekendheid tot buiten de regio.

 

Rondleidingen

Heeft u altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen in het Goffertstadion? Een rondleiding bij N.E.C. is dé kans om informatie in te winnen over de club en de mogelijkheden. Een concept dat kansen biedt voor unieke evenementen, omdat wij beschikken over een bijzondere locatie in een prachtige omgeving waar topsport wordt bedreven.

 

Ruimtes

Het Goffertstadion biedt verschillende veelzijdige ruimtes, een perfecte locatie voor diverse ontvangsten. De Telfort Lounge en de Jupiler Lounge hebben een moderne uitstraling waar de emotie van het voetbal voelbaar is. Binnen het Goffertstadion beschikken wij over ruim 21 zalen en loges met een totale oppervlakte van ruim 2.500 m2. We kunnen op de hoofdtribune ruim 2.500 gasten ontvangen voor een plenaire opening, afsluiting of zelfs dagpresentatie. Met zeer moderne schermen en audiovisuele middelen, is een presentatie gegarandeerd een succes.

Omgeving

Het Gofferstadion is een verborgen schat in de bossen van het Goffertpark. Midden in de stad, centraal in Nederland en met een goede bereikbaarheid biedt NEC Horeca in dit veelzijdige stadion ruimtes aan voor congressen, presentaties, beurzen, feesten en andere bijeenkomsten. Het Goffertstadion is dé perfecte accommodatie voor uw op maat gesneden evenement, zowel grootschalig als intiem. Het stadion is een unieke locatie om uw gasten uit te nodigen.