Feestelijk

Feestlocatie Nijmegen

Iets te vieren? Een bijzondere locatie maakt het af!

Op een van de mooiste plekken van Nijmegen, omringd door bossen en het groen van het Goffertpark, ligt het Goffertstadion: De perfecte Feestlocatie in Nijmegen.

Het is niet alleen de thuishaven van voetbalclub N.E.C. Nijmegen maar met een diversiteit aan unieke inspirerende ruimtes, een bijzondere historie, goede ligging en bereikbaarheid, dé perfecte locatie voor uw bedrijfs- of personeelsfeest. Uiteraard behoord een receptie of een gezellige borrel met lekkere hapjes in combinatie met een drankenarrangement ook tot de mogelijkheden.

Borrel / Receptie

Het Goffertstadion heeft alles in huis om uw borrel of receptie tot een succes te brengen. De vele inspirerende en gezellige ruimtes in combinatie met een drankenarrangement of bijvoorbeeld een van onze specials, maakt het Goffertstadion dé locatie voor uw borrel of receptie. De Goffert Hospitality & Events laat u graag kennis maken met de mogelijkheden, waarbij gastvrijheid, beleving en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Feest

Het Goffertstadion is dé locatie voor uw bedrijfs-, personeels- of jubileumfeest! De vele inspirerende en gezellige ruimtes in combinatie met een drankenarrangement en één van onze heerlijke diner mogelijkheden, maakt het Goffertstadion dé locatie voor uw gewenste feest. De Goffert Hospitality & Events laat u graag kennis maken met de mogelijkheden, waarbij gastvrijheid, beleving en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Feest op locatie

Bent u opzoek naar de juiste verzorging voor het feest bij u op locatie? Bij “Yvey Nijmegen, altijd en overal” is alles mogelijk! Van een heerlijke BBQ tot aan een mooi samengesteld dranken arrangement, wij verzorgen graag uw feest van A tot Z bij u op locatie, zodat u er geen omkijken naar heeft. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de locatie te bekijken en uw wensen aan te horen om zo een passen voorstel te doen.  

Specifieke wensen voor uw feestelijke bijeenkomst?
Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag met u mee om uw feest helemaal naar wens en op maat te maken.

Uw feestelijke bijeenkomst naar een hoger niveau brengen?
De Goffert Hospitality & Events biedt naast uw feestelijke bijeenkomst ook de mogelijkheid tot een quiz over uw organisatie/gezelschap. Onder leiding van een heuse quizmaster test u tijdens of na afloop van uw bijeenkomst wat uw collega’s weten over het bedrijf of over elkaar! Na afloop ontvangt u een uitgebreide analyse van de quiz.

Overnachting nodig bij uw feestelijke event?
Op loopafstand bevindt zich het Sanadome: een 4-sterren hotel met ruim 100 kamers. Gezien de samenwerking tussen het hotel en De Goffert Hospitality & Events brengen wij u graag in contact voor de overnachtingsmogelijkheden.den.


Wilt u graag meer informatie ontvangen?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!