Locatie ‘De Goffert’

Goffertstadion

Het Goffertstadion

Of wel Stadion de Goffert is een voetbalstadion in Nijmegen, 
verscholen in het groen van het Goffertpark. Het is het thuisstadion van voetbalclub N.E.C. Maar het Goffertstadion is ook een accommodatie waar feesten, diners, workshops en meer kunnen worden georganiseerd. In samenwerking met De Goffert Hospitality & Events zijn er tal van mogelijkheden. Het Goffertstadion biedt gratis parkeergelegenheid.
Goffertpark

Het Goffertpark

Is een een stadspark in de stad Nijmegen. Het park is vernoemd naar een boerderij, de Goffertboerderij, die nog steeds aan de rand van het park aan de Goffertweg staat. Het Goffertpark heeft een oppervlakte van 83 hectare. Het park heeft een grote speelweide die gebruikt wordt bij evenementen zoals circussen, popconcerten, en muziekfestivals. Zo hebben er in het park grote bands en artiesten opgetreden. Verder is er een kinderboerderij, rosarium, openluchttheater, bos en zijn er verschillende vijvers.

De Eendracht

De Eendracht

Achter het Goffertstadion ligt het sportcomplex De Eendracht. Dit is het trainingscomplex van N.E.C en wordt ook gebruikt door de amateurclub N.E.C. Het is mogelijk om voetbalclinics te organiseren in deze locatie.
Openluchttheater

Het Openluchttheater

Het Openluchttheater de Goffert heeft een tribune met 900 zitplaatsen en mag 1500 mensen toelaten. Activiteiten vinden vooral in het voorjaar en de zomer plaats, maar ook in de overige maanden kunnen er evenementen worden georganiseerd.

Wilt u een kijkje nemen in het Goffertstadion?

Dan bent u van harte welkom!